Ένα μινιμαλιστικό κι απλό κολιέ δημιούργησε ο σχεδιαστής Dario Narvaez. Το κολιέ της «αόρατης αγάπης», όπως το έχει ονομάσει, φανερώνει ένα μήνυμα παίζοντας με το φως, τη σκιά και το ίδιο του το σχήμα.

Δυο μέταλλα ενωμένα σε μορφή κυλίνδρου αποτελούν το σώμα του κρεμαστού, στο εσωτερικό των οποίων περνάει η αλυσίδα. Τα μέταλλα σχεδιάζονται σε τρεις ξεχωριστές εκδοχές σε ασήμι, σε χρυσό, αλλά και ροζ χρυσό. Πάνω είναι τοποθετημένο ένας απλός κύκλος και χάρη σ’ αυτόν ξεκινά η μάχη του φωτός με τη σκιά. Όταν το φως χτυπά τον κύκλο από τη σωστή γωνία, τότε δημιουργείται η σκιά μιας καρδιάς πάνω στους κυλίνδρους. Η καρδιά μπορεί να είναι ορατή σε όλους, εκτός βέβαια εάν το βασικό κομμάτι του κολιέ αναποδογυριστεί, τότε το αποτέλεσμα αλλάζει μιας και μπορεί να δει τη σχηματισμένη καρδιά μόνο αυτός που το φοράει.

Ακολουθώντας μια απλή γραμμή στο σχέδιο του, ο Dario θέλησε να δώσει στους ανθρώπους ένα κομμάτι που θα μπορέσουν να το συνδέσουν με σημαντικές και μοναδικές αξίες, όπως αυτή της αγάπης. Πρόκειται για ένα σχέδιο που εκτός από το συμβολισμό που κρύβει, δημιουργεί έντονη περιέργεια σε όσους το βλέπουν για το τι ενδέχεται να αποκαλύπτει και έκπληξη όταν φανερώνεται τι μπορεί να κάνουν το φως και η σκιά.