
Το Σάββατο λύνεται το πρόβλημα με το νερό στη Θεσσαλονίκη
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κρεστενίτης.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση που έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης.
Όπως ανέφερε, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.
«Η αποκατάσταση της διαρροής με την αντικατάσταση σπασμένου τμήματος αγωγού, ολοκληρώθηκε και υπάρχει τροφοδότηση του δικτύου από την Αραβησσό, τις τελευταίες τρεις ώρες, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου», συμπλήρωσε ο κ. Κρεστενίτης.
in.gr
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
- Πανελλαδικές ΕΠΑΛ: Συνέχεια με μαθήματα ειδικότητας σήμερα
- Τα superfoods του καλοκαιριού
- Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει καταιγίδες


