Το Σάββατο λύνεται το πρόβλημα με το νερό στη Θεσσαλονίκη
Από τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κρεστενίτης.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αρχίσει σταδιακά να ομαλοποιείται η υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση που έδωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης.
Όπως ανέφερε, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού.
«Η αποκατάσταση της διαρροής με την αντικατάσταση σπασμένου τμήματος αγωγού, ολοκληρώθηκε και υπάρχει τροφοδότηση του δικτύου από την Αραβησσό, τις τελευταίες τρεις ώρες, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης τα ξημερώματα του Σαββάτου», συμπλήρωσε ο κ. Κρεστενίτης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας