Αυτοκίνητο έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στην Κηφισιά
Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Κηφισιά με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Αυτοκίνητο έπεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις γραμμές του ηλεκτρικού κοντά στο ΚΑΤ χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
in.gr
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442