
«Everything Sucks!»: Μια σειρά για να νοσταλγήσουμε τα 90s
«Everything Sucks!» μια νέα κωμωδία του Netflix, όπου η ατμόσφαιρα των ‘90s έχει πρώτο και… τελευταίο λόγο!
Όσοι γεννηθήκατε τη δεκαετία του 90’, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε, να θυμηθείτε και να… νοσταλγήσετε!
Ο λόγος για το «Everything Sucks!», την νέα κωμωδία του Netflix, όπου η ατμόσφαιρα των ‘90s έχει πρώτο και… τελευταίο λόγο!
Τη σειρά, της οποίας η πρώτη σεζόν έχει ήδη κυκλοφορήσει, έχουν αναλάβει οι δημιουργοί Ben York Jones (Like Crazy, Newness) και Michael Mohan (Save the Date, Pink Grapefruit).
Η σεζόν θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, όπου θα ξαναζήσουμε την αισθητική από τον παλιό καλό καιρό.
Μια δεκαετία, στην οποία κυριαρχούσαν τα ξεθωριασμένα μπλουζάκια, οι κονκάρδες και τα Discman.
Η υπόθεση έχει να κάνει με τον νεαρό Luke O’Neil τον οποίο υποδύεται ο Jahi Winston (The New Edition Story), ο οποίος είναι ένας από τους νεοαφιχθέντες στην σχολική κοινότητα του Boring High School, στο Oregon του 1996.
Η αυλαία για το «Everything Sucks!» έχει ανοίξει ήδη από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018.
- Γερμανία: Νέα άνοδος της ακροδεξιάς AfD – Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο Μερτς
- «Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς – Τα δεδομένα για Φρανσίκο και Μοντέρο» (pic)
- Τζάκσον Πόλοκ: Ρεκόρ 181 εκατ. δολαρίων για έργο-ορόσημο της αφηρημένης τέχνης
- Ο ‘Ομπλακ «βλέπει» να χάνει τα 10 εκατ. και άνοιξε την πόρτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης
- Ρόδος: Συγκλονίζει ο αδερφός της 57χρονης μητέρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Χάσαμε δύο αγαπημένα πρόσωπα που δεν έφταιγαν»
- Εκλογή των επικεφαλής της Ομάδας Αλήθειας στη ΝΔ – Όταν η προπαγάνδα γίνεται κανονικότητα


