Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά των οπαδών του Ολυμπιακού

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά των οπαδών του Ολυμπιακού

Ακόμα μια επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των οπαδών του.

Ακόμα μια επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των οπαδών του. Με ανακοίνωσή του, μια ημέρα μετά την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους των Ερυθρολεύκων, μιλάει για απειλές της Θύρας 7, τονίζοντας ότι «οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν.

Και κυρίως λάθος υπολογισμό έχει κάνει ο διωκόμενος για ναρκωτικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ που τους υποκινεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κατανοεί ότι πίσω από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση κρύβονται επιχειρηματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και είναι βέβαιο ότι απομονώνει τέτοιες ολιγαρχικές λογικές και πρακτικές.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταδικάσουν, τόσο τους χθεσινούς τραμπουκισμούς, όσο και τη σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 7 που προαναγγέλλει αντισυγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τις θλιβερές εποχές των Γκοτζαμάνηδων».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024