Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις 29 Μαρτίου ξεκινά το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας

Στις 29 Μαρτίου ξεκινά το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου 2018, διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου 2018, διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

Τα αλλεργικά νοσήματα, σύμφωνα με τα ευρήματα όλων των παγκοσμίων επιδημιολογικών μελετών γνωρίζουν δραματική αύξηση της συχνότητάς τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έκανε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλλεργίας (WAO) να χαρακτηρίσει τις αλλεργικές παθήσεις ως «Επιδημία του 21ου αιώνα». Πιθανολογείται ότι ο κύριος παράγοντας που ευθύνεται για το φαινόμενο αυτό είναι με μία λέξη ο λεγόμενος «Δυτικός Τρόπος Ζωής».

Παράλληλα, οι πρόοδοι της Ιατρικής Επιστήμης και κατά συνέπεια της Αλλεργιολογίας, προχωρούν με αλματώδεις ρυθμούς και στο πεδίο της διάγνωσης και στο πεδίο της θεραπευτικής αντιμετώπισης. Έτσι, πλέον έχει ξεκαθαριστεί πλήρως ότι η Αλλεργία είναι ένα πολυσυστηματικό νόσημα που προσβάλει πολλά όργανα – στόχους του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο ειδικός Αλλεργιολόγος είναι ο μόνος κατάλληλος να διαγνώσει, να χειριστεί και να αντιμετωπίσει κατάλληλα τα παραπάνω νοσήματα, με όπλα του την πληθώρα των νέων φαρμάκων και των εξειδικευμένων βιολογικών θεραπειών που υπάρχουν πλέον στη φαρέτρα του.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που συμμετέχουν στο Συνέδριο, θα εξερευνήσουν το σύμπαν της Αλλεργίας, θα ανταλλάξουν γνώσεις, εμπειρία, καθώς και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024