
Μεγαλειώδης γκάφα των Ρώσων για την Κύπρο
Γκάφα ολκής από τους Ρώσους και συγκεκριμένα από το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today (RT).
Γκάφα ολκής από τους Ρώσους και συγκεκριμένα από το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today (RT).
Αντί να ευχαριστήσει την Κύπρο (αλλά και την Ελλάδα) που δεν προχώρησε σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών, έβαλε δίπλα από το όνομα της Κύπρου την παράνομη σημαία του… ψευδοκράτους.
Το πρόβλημα χαρακτηρίστηκε από τη Λευκωσία σοβαρό και σε ανάρτησή του στο Twitter το Lobby for Cyprus διόρθωσε το ρωσικό πρακτορείο σημειώνοντας ότι η εν λόγω «σημαία» είναι παράνομη και χρησιμοποιείται μόνον από την Τουρκία (τη μοναδική χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζει το ψευδοκράτος).
in.gr
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης
- Τραγωδία στην Αττική Οδό: Νεκρός μοτοσικλετιστής που έπεσε πάνω στα διόδια
- Σκαριόλο: «Η Ρεάλ είναι πάντα… Ρεάλ, είμαστε περήφανοι που θα είμαστε στο Final-4 της Αθήνας»
- ΠΑΣΟΚ: Σε πανικό το Μαξίμου – Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών μετά την κατάθεση Δεμίρη
- Τέλος το Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση – Ο Σταύρος Φλώρος στο Μαϊάμι
- Metallica: Ροκ τουρίστας ο Τζέιμς Χέτφιλντ μετά το ιστορικό live στο ΟΑΚΑ – «Ελλάδα, εκπληκτική, νοστιμότατη»

