
Η μάχη των ψηφιακών δεδομένων στη Γερμανία
Η νέα υπουργός Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ έπεσε αμέσως στα βαθιά. Με την ανάληψη των καθηκόντων της στη νέα κυβέρνηση του Βερολίνου ήρθαν οι αποκαλύψεις για τη δράση της Cambridge Analytica και τα δεδομένα του Facebook. Τα δεδομένα 50 εκατομμυρίων χρηστών της μέσου κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποίησε βρετανική εταιρεία για να στηρίξει τον προεκλογικό αγώνα του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Η νέα υπουργός Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ έπεσε αμέσως στα βαθιά. Με την ανάληψη των καθηκόντων της στη νέα κυβέρνηση του Βερολίνου ήρθαν οι αποκαλύψεις για τη δράση της Cambridge Analytica και τα δεδομένα του Facebook.
Η Μπάρλεϊ κάλεσε χθες στο Βερολίνο σε ακρόαση τον διευθυντή της Facebook στην Ευρώπη Ρίτσαρντ Αλεν, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν και κατά πόσο έχουν πληγεί και γερμανοί χρήστες από το σκάνδαλο της κατάχρησης δεδομένων από την Cambridge Analytica.
in.gr
- Ευρωβουλετές ζητούν έρευνα σε βάρος της ακροδεξιάς «Ευρώπης των Κυρίαρχων Εθνών» για παραβίαση των αρχών της ΕΕ
- Ψυχρολουσία για την Βραζιλία, 1-0 η Ιαπωνία με εκτελεστή τον Σάνο (vid)
- Λευκάδα: Τουρίστρια καταπλακώθηκε από βράχο στους καταρράκτες στο Νυδρί – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
- Κικίλιας: Ναυτιλία και ενέργεια θα καθορίσουν την ανάπτυξη της Ελλάδας τα επόμενα 25 χρόνια
- Τι πρέπει να κάνετε αν μυρίζει το air condition του αυτοκινήτου σας
- Ο Μόντριτς παραδέχθηκε ότι μετρά αντίστροφα για να κρεμάσει τα παπούτσια του

