Η Ξάνθη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, με τους παίκτες της να έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα ελληνικών, αλλά και ξένων ομάδων.

Ενας από αυτούς είναι και ο νεαρός μεσοαμυντικός Δημήτρης Μελιόπουλος, για τον οποίο τον περασμένο Νοέμβριο γίνει γραφτεί ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως, δεν είναι η μοναδική ομάδα που θέλει τον 18χρόνο, καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Ρεν! Η γαλλική ομάδα παρακολουθεί την εξέλιξή του και μάλιστα αρκετές φορές άνθρωπός της έχει βρεθεί στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον άσο της Ξάνθης.

Ο Μελιόπουλος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ρεν, η οποία έκανε κρούση στην ακριτική ομάδα για τον νεαρό άσο και σύμφωνα με πληροφορίες η Ξάνθη ζήτησε 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η απάντηση που έδωσαν οι Θρακιώτες δεν άρεσε καθόλου στη γαλλική ομάδα, που θεωρεί… αλμυρή την τιμή του 18χρονου.

Ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 15 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 12 ήταν για το πρωτάθλημα και τα 3 για το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πετύχει 1 γκολ.

in.gr