
ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητα της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση στη Σαντορίνη
Τις «νέες αθλιότητες στις οποίες προέβη η Χρυσή Αυγή σε γυμνάσιο της Σαντορίνης» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την ομόθυμη καταδίκη όλου του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος. Σημειώνεται πως ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο Εμπορείο Σαντορίνης μαθητές και καθηγητές βρήκαν την πόρτα του σχολείου οξυγονοκολλημένη, προκειμένου να μην γίνει η παρέλαση με σημαιοφόρο μία μαθήτρια από την Αλβανία.
Τις «νέες αθλιότητες στις οποίες προέβη η Χρυσή Αυγή σε γυμνάσιο της Σαντορίνης» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την ομόθυμη καταδίκη όλου του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος.
«Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό στο συγκεκριμένο σχολείο. Ανάλογο ρατσιστικό περιστατικό είχε συμβεί και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Εμπορείο της Σαντορίνης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Κίνδυνος για την ελληνική κοινωνία είναι ο φόβος, το μίσος και οι φασιστικές πρακτικές, όχι τα παιδιά που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. Θα εντείνουμε τους αγώνες μας από κοινού με την εκπαιδευτική κοινότητα ώστε ο ρατσισμός και ο φασισμός να ηττηθεί οριστικά» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται πως ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο Εμπορείο Σαντορίνης μαθητές και καθηγητές βρήκαν την πόρτα του σχολείου οξυγονοκολλημένη, προκειμένου να μην γίνει η παρέλαση με σημαιοφόρο μία μαθήτρια από την Αλβανία.
in.gr
- Παιχνίδια πολέμου: Πώς το Ιράν νίκησε τον Τραμπ στη viral προπαγάνδα – «Lego και AI»
- Ποιος ήθελε να κλείσει τις τράπεζες; – Το έτοιμο σχέδιο από το 2012 της ΝΔ, που «ξεχνούν» αλλά «σταυρώνουν» τον Τσίπρα
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί ενώπιον του δικαστηρίου
- (Υπο)γράφτηκε Ιστορία: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics, vid)
- Επιβεβαιώθηκε η κατάρριψη του αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους – Αμοιβή του Ιράν για τη σύλληψη των πιλότων
- Dramachine: Επιστροφή με νέο άλμπουμ – Ένας σκοτεινός «χορός του θανάτου» από την αθηναϊκή underground σκηνή
