
Η χειρότερη συμβουλή αποτυχημένου τζογαδόρου: Πόνταρε και τα παιδιά σου
Όχι δεν τα έχεις χάσει ποτέ όλα. Τουλάχιστον όταν έχεις παιδιά. Και καθόλου μυαλό. Όπως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής του θέματος. Τον λένε Μοσίν ζει στην Ινδία και -προφανώς- είναι εθισμένος στο τζόγο. Αφού λοιπόν τα είχε χάσει (σχεδόν) όλα, σκέφτηκε αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Ότι έχει και δύο παιδιά.
Όχι δεν τα έχεις χάσει ποτέ όλα. Τουλάχιστον όταν έχεις παιδιά. Και καθόλου μυαλό. Όπως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής του θέματος.
Τον λένε Μοσίν ζει στην Ινδία και -προφανώς- είναι εθισμένος στο τζόγο.
Αφού λοιπόν τα είχε χάσει (σχεδόν) όλα, σκέφτηκε αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Ότι έχει και δύο παιδιά.
Αποφάσισε λοιπόν να στραφεί στα παιδιά του για… σχεδόν βοήθεια. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να τα στοιχηματίσει.
Γίνεται ακόμα χειρότερο. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ήταν να χάσει αρχικά το παιχνίδι, αλλά και τα παιδιά του.
Η συνέχεια της ιστορίας θα μπορούσε να είναι ότι ο νικητής έδειξε ανθρωπιά, κατάλαβε το πάθος του αντιπάλου του για τον τζόγο και έκανε πίσω, αρνούμενος να πάρει τα παιδιά. Έτσι θα είχαμε έναν ανεγκέφαλο.
Όμως όχι. Ο νικητής θέλησε να πάρει το έπαθλο του. Μάλιστα πήγε στο σπίτι της οικογένειας, απαιτώντας από τη γυναίκα να του παραδώσει τα παιδιά της.
Το τι ακολούθησε δεν είναι σίγουρο, όμως το δεδομένο είναι ότι η γυναίκα ζήτησε και πήρε διαζύγιο, ενώ ο άγνωστος άντρας -νικητής του στοιχήμτας- μπόρεσε να πάρει το ένα εκ των δυο παιδιών.
Μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο: Η μάνα των παιδιών πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να διευθετηθεί το ζήτημα, για να λάβει αρνητική απάντηση.
Το περιστατικό συνέβη το 2015 και η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα του μόλις στα μέσα του Μαρτίου του 2018.
Γιατί προφανώς τέτοια ζητήματα στην Ινδία είναι μάλλον καθημερινά…
in.gr
- Φιλοθέη: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει μελισσοκόμο να απομακρύνεται όταν οριοθετήθηκε η φωτιά – Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται
- Αυτοί είναι οι 10 «Κροίσοι» του Μουντιάλ
- Βρυξέλλες: Φοιτητικές διαδηλώσεις και επεισόδια – Έβαλαν φωτιά έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό
- «Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το Μουντιάλ ο Μόντριτς»
- Εθνική Ελλάδας: Η 11άδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Σουηδία (pic)
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της






