Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγαπάς το μπάρμπεκιου; Πλέον έχεις τον δικό σου βασιλιά...

Αγαπάς το μπάρμπεκιου; Πλέον έχεις τον δικό σου βασιλιά…

Όλοι αγαπάμε το μπάρμπεκιου. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το μπάρμπεκιου. Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει. Εσείς μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο. Οι υπόλοιποι συνεχίστε να διαβάζετε...

Όλοι αγαπάμε το μπάρμπεκιου. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το μπάρμπεκιου. Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσει. Εσείς μπορείτε να σταματήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο. Οι υπόλοιποι συνεχίστε να διαβάζετε…

Λοιπόν. Βρέθηκε ο βασιλιάς μας. Ο «βασιλιάς του μπάρμπεκιου» και μάλιστα ήταν ελληνοαμερικάνος. Και λέμε ήταν, γιατί έχει πεθάνει, ακριβώς οκτώ χρόνια. «Έφυγε» σαν σήμερα το 2010.

Ο λόγος για τον ελληνοαμερικανό ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Rendezvous», Τσάρλι Βέργος. Ο διάσημος εστιάτορας διατηρούσε ένα άκρως επιτυχημένο εστιατόριο στο Μέμφις της Αμερικής, το οποίο και δημιούργησε το 1948.

Ήταν γιος Ελλήνων μεταναστών και αφού πολέμησε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επέστρεψε στο Μέμφις, παντρεύτηκε τη γυναίκα του Τασία, άνοιξε το περιβόητο εστιατόριο.

Δίνοντας έμφαση στο μπάρμπεκιου, τα παϊδάκια έγιναν η σπεσιαλιτέ του, τα οποία μάλιστα ο ίδιος δε γνώριζε πώς να μαγειρεύει στην αρχή. Ο βοηθός του στην κουζίνα, είχε εμπειρία τον βοήθησε. Εκείνος έβαλε την δική του «πινελιά» συνοδεύοντας τα με τη συνταγή του πατέρα του για τσίλι, την οποία εμπλούτισε προσθέτοντας πάπρικα για να δώσει χρώμα στη σάλτσα.

Το εστιατόριο και τα πιάτα δε άργησαν να γίνουν ανάρπαστα, συγκεντρώνοντας κόσμο από διάφορες πολιτείες της Αμερικής.

Ανάμεσα στους πασίγνωστους θαμώνες του μαγαζιού βρέθηκαν και διάσημα πρόσωπα του πολιτικής αλλά καλλιτεχνικής σκηνής όπως οι Μπιλ Κλίντον, Τζορτζ Μπους, Μικ Τζάγκερ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Ο αγαπητός εστιάτορας που έμεινε αξέχαστος στην πολιτεία του Μέμφις για τα… παϊδάκια του, έφυγε στον ύπνο του.

Το επιτυχημένο εστιατόριο συνεχίζει να… χορταίνει διάσημα -και μη- στομάχια, αφού τη λειτουργία του πλέον έχουν αναλάβει τα δύο του παιδιά.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024