Ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» την 1η Απριλίου
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη: Το εγχειρίδιο της σούβλας. Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος: Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:
Το εγχειρίδιο της σούβλας.
Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:
Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.
Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.
Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‘χει ψάξει!
in.gr
- Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία
- Η αλήθεια της φτώχειας
- Μαρίκα Κοτοπούλη: «Μέτρο» και μάθημα για τους εργάτες και τους εραστές της θυμέλης
- Χαμός σε πτήση – Αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο επειδή ζευγάρι τσακωνόταν με τους επιβάτες
- Ουρακοτάγκος έφτιαξε αλοιφή από φαρμακευτικό φυτό
- Αμστερνταμ: Μέχρι και μισό εκατομμύριο ευρώ για μια θέση πάρκινγκ