
Στρατοδικείο για τους οπλίτες που βασάνισαν σκύλο στην Κόνιτσα
Δικογραφία από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων σχηματίζεται για τους δύο οπλίτες οι οποίοι φαίνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να βασανίζουν ένα σκύλο εντός του στρατοπέδου και εν συνεχεία να τον πετούν στον γκρεμό.
Δικογραφία από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων σχηματίζεται
για τους δύο οπλίτες οι οποίοι φαίνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο
διαδίκτυο να βασανίζουν ένα σκύλο εντός του στρατοπέδου και εν συνεχεία
να τον πετούν στον γκρεμό.
Οι δύο πρώην φαντάροι υπηρετούσαν μέχρι και πριν λίγο καιρό στη μονάδα της Κόνιτσας. Και οι δύο απολύθηκαν πρόσφατα, αλλά σύμφωνα με πληφορορίες, δεν έχουν περάσει έξι μήνες και ως εκ τούτου διέπονται από την στρατιωτική νομοθεσία.
Την Κυριακή διετάχθη έρευνα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, για το περιαστατικό ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.
in.gr
- Αποκαλύψεις Βουρλιώτη: Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ και το φαινόμενο της… λευκής κόλλας
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
