Οι σοροί δύο ατόμων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκαν σε κτίριο μέσα στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια.
Εντός του κτιρίου που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου δύο-τρεις φορές τον χρόνο, υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, ενώ δεν βρέθηκαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων.
Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας