
Παίζει με Σαν Αντόνιο Σπερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Όχι «ελάφι» αλλά «ταύρος» αποδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο (τον είχε αποκομίσει κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς), συμμετείχε στην προθέρμανση και όπως γνωστοποίησαν οι Μιλγουόκι Μπακς μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter, θα ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς.
O 23χρονος άσος έχει αγωνιστεί φέτος 67 φορές, ξεκινώντας όλες στην αρχική πεντάδα (παίζει σχεδόν 37 λεπτά ανά μέσο όρο), έχοντας 27.3 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα, 1.4 κοψίματα, και 2.9 λάθη ανά παιχνίδι.
The Greek Freak is cleared to return to action today and will start. #FearTheDeer pic.twitter.com/jN1MznaXE7
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 Μαρτίου 2018
in.gr
- Αντίστροφη μέτρηση για να κλείσουν τα σχολεία – Πότε τελειώνουν οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
