Ο Παναθηναϊκός κινείται τους ρυθμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η
κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να αναλάβει πρωτοβουλία για την ΠΑΕ και
παράλληλα για τη μόνιμη στέγασή της στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ,
αναπτέρωσε ξανά τις ελπίδες ότι κάτι είναι πιθανό να αλλάξει στο
Τριφύλλι. Η ελπίδα «ντύθηκε» ξανά στα… πράσινα, με τους παίκτες,
προσωπικό και οπαδούς του συλλόγου να αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.
Ο Παναθηναϊκός κινείται τους ρυθμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ να αναλάβει πρωτοβουλία για την ΠΑΕ και παράλληλα για τη μόνιμη στέγασή της στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, αναπτέρωσε ξανά τις ελπίδες ότι κάτι είναι πιθανό να αλλάξει στο Τριφύλλι. Η ελπίδα «ντύθηκε» ξανά στα… πράσινα, με τους παίκτες, προσωπικό και οπαδούς του συλλόγου να αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.