Γαστρονομικές απολαύσεις στο Corfu Imperial της Grecotel
Υψηλή γαστρονομία σε περιβάλλον μοναδικής αισθητικής είναι η μυστική συνταγή των εστιατορίων του κοσμοπολίτικου Corfu Imperial της Grecotel.
Το νέο, ευρηματικό μενού του βραβευμένου με αστέρι Michelin ιταλού σεφ Matteo Temperini για το «Aristos Restaurant», τα θαλασσινά και η συγκλονιστική θέα του «Yali Waterfront Restaurant», το εκλεπτυσμένο σούσι και τα μοναδικής ποιότητας κρεατικά σχάρας του Steak & Sushi Restaurant εγγυώνται μια… imperial γαστρονομική εμπειρία!
Το αριστοκρατικό εστιατόριο του Corfu Imperial «Aristos» σάς περιμένει στις 27 Ιουνίου 2017 για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Ο Matteo Temperini, executive chef του εστιατορίου, θα παρουσιάσει τη μοναδική τεχνική του σε ένα μενού εμπνευσμένο από τις γεύσεις και τα αρώματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, του ονειρικού Αμάλφι της Νότιας Ιταλίας.
Ο ιταλός σεφ, ο οποίος υπογράφει τα τελευταία τρία χρόνια το μενού του «Aristos Restaurant», θα δημιουργήσει όπως πάντα τα περίφημα πιάτα του με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τη Μεσόγειο: φρέσκα θαλασσινά και λαχανικά, αρωματικά μυρωδικά και παρθένο ελαιόλαδο.
Αυτό που κάνει τον Matteo Temperini μοναδικό είναι ότι δίνει μια νέα διάσταση στην παραδοσιακή, τοπική κουζίνα της Ιταλίας. Μέσα από διακριτικές κοσμοπολίτικες πινελιές έχει δημιουργήσει μια φρέσκια και αυθεντική κουζίνα, εξίσου γευστική αλλά πιο ελαφριά, που δικαίως τον έχει κατατάξει ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας.
- Μεντιλιμπάρ: «Από τον αποκλεισμό πήγαμε στο «πάμε να το πάρουμε;»»
- Εξι γρήγορες απαντήσεις από τον Κώστα Φορτούνη
- Ενα βιβλίο που προέβλεψε την εξόντωση των Εβραίων
- NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
- Μην αφήνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphones μέχρι να γίνουν 13 ετών, λέει γαλλική έκθεση
- Εργατική Πρωτομαγιά: Ο πρώτος εορτασμός στην Ελλάδα το 1893