Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν είναι Μαραντόνα και ούτε θα γίνει ποτέ»

Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν είναι Μαραντόνα και ούτε θα γίνει ποτέ»

Όσο καλός και αν είναι ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται ποτέ του να φτάσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχει βγάλει ποτέ της η Αργεντινή. Ο «Μπατιγκόλ» με δηλώσεις του φρόντισε να πάρει θέση όσον αφορά τη σύγκριση ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα που γίνεται γι’ ακόμη μία φορά, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο παλαίμαχος φορ επισήμανε πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι πολύ καλός, αλλά όσο και αν προσπαθήσει δεν πρόκειται ποτέ του να φτάσει τον «Ντιεγκίτο».

«Ο Ντιέγκο ήταν ο καλύτερος που έχει υπάρξει ποτέ. Επίσης, ο Ντιέγκο αντιπροσώπευε το λαό της Αργεντινής σε πολλά πράγματα. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο Μέσι από την άλλη μπορεί να είναι πολύ καλός, αλλά δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Ο Μέσι δεν έχει το χάρισμα του Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο μπορούσε να ελέγχει ένα ολόκληρο γήπεδο. Όλοι τον παρακολουθούσαν. Έχω παίξει μαζί του και δεν μπορώ να σας πω πόσο καλός ήταν και πόσο πολύ βοηθούσε την ομάδα του. Ο Ντιέγκο είναι ποίηση. Ο Μέσι είναι πρόζα.

Ο Μέσι ακόμη και αν προπονείται κάθε μέρα και κάθε ώρα δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Μαραντόνα. Γιατί πρόκειται για κάτι το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πιο παλιά υπήρχαν αμφιβολίες για τον Μέσι και αν είναι τόσο καλός. Πλέον δεν υπάρχουν. Τεχνικά είναι τέλειος και σκοράρει περισσότερα γκολ από τον καθένα. Για εμένα δεν είναι σαν τον Μαραντόνα και ούτε πρόκειται ποτέ του να γίνει».

in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024