Στη Βουλή η δικογραφία για τα αντιγριπικά εμβόλια
Η εισαγγελέας Διαφθοράς διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία για την προμήθεια αντιγριπικών εμβολίων την περίοδο 2009-2010, βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Στη Βουλή διαβίβασε η εισαγγελέας Διαφθοράς τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την προμήθεια αντιγριπικών εμβολίων την περίοδο 2009-2010, η οποία αρχικά είχε τεθεί στο αρχείο, αλλά ανασύρθηκε μετά την έρευνα για τη Novartis.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Διαφθοράς απέστειλε βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, τη δικογραφία που αφορά την αγορά αντιγριπικών εμβολίων την περίοδο που υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Μεξικό: Συνελήφθη πρώην Ολυμπιονίκης – Ήταν από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI
- Πάσχουν οι ορισμοί των διαιτητών της Super League
- Γκάφα ολκής της ΔΥΠΑ αναστάτωσε χιλιάδες ανέργους: Απειλές διαγραφής και Ημέρες Καριέρας
- Χανιά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του

