
Τουσκ: Τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών πρέπει να προστατεύονται
Τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει «να προστατεύονται πλήρως» διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει «να προστατεύονται πλήρως» διαμήνυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ.
Νωρίτερα, στη σύνοδο κορυφής που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, οι ηγέτες των χωρών της ΕΕ συζήτησαν το σκάνδαλο της εταιρείας Cambridge Analytica και την διαρροή των προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook.
«Έγινε σαφές από όλους τους ηγέτες ότι η ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών πρέπει να προστατεύονται πλήρως. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα αυτό το ζήτημα. Η ευρωπαϊκή και η εθνική νομοθεσία πρέπει να γίνονται σεβαστές και να τηρούνται» τόνισε ο Τουσκ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Σνα Ντιέγκο: Βίντεο με 17χρονο που πήδηξε από γκρεμό έσκασε σε βράχο και κατέληξε στη θάλασσα [σκληρές εικόνες]
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα
- Η ύβρις του Κρίστοφερ Νόλαν
- Σκύλος και υψηλές θερμοκρασίες: 6+1 ερωτήσεις και οι «καυτές» απαντήσεις τους που οφείλετε να γνωρίζετε
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος ΙΑ’)




