
Η Εσκισεχίρσπορ έστειλε 30.000 € στον Παναθηναϊκό για τον Σισοκό!
Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της Εσκισεχίρσπορ διεκδικώντας το ποσό των 55.000 ευρώ, για τη μεταγραφή του Ιμπραΐμ Σισοκό. Και έναν χρόνο μετά, κατάφερε να πάρει μέρος των χρημάτων που ζητούσε.
Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει προσφυγή
εναντίον της Εσκισεχίρσπορ διεκδικώντας το ποσό των 55.000 ευρώ, για τη
μεταγραφή του Ιμπραΐμ Σισοκό. Και έναν χρόνο μετά, κατάφερε να πάρει
μέρος των χρημάτων που ζητούσε.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η Εσκισεχίρ είχε τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης βαθμών όσο δεν διευθετούσε το χρέος προς τους Πράσινους και πριν από λίγες ημέρες ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου Αϊντίν Μπεγκιτέρ, έδωσε τη λύση. Ο πρώην παράγοντας του συλλόγου έκανε δωρεά ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ, το οποίο εστάλη στον Παναθηναϊκό και έτσι δεν ισχύει, πλέον, η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017 ο Παναθηναϊκός είχε στείλει στη FIFA (μέσω της ΕΠΟ), το οποίο αποδείκνυε ότι οι Πράσινοι είχαν αγοράσει τα δικαιώματα του Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ, προτού εκείνος μετακομίσει στην Τουρκία! Τώρα, 4 χρόνια μετά, πήραν ένα ποσό για τον παίκτη Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, που φόρεσε τα πράσινα μόλις για έναν χρόνο (2012-13).
in.gr
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- ΑΑΔΕ: Πώς ξεμπλοκάρουν άμεσα οι δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιρανό, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»




