Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο των Σκοπίων για τον Ν.Κοτζιά
Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η πλευρά της ΠΓΔΜ και κυρίως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και την ελληνική αντιπροσωπεία, μετά την προσγείωση του ελληνικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.
Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η πλευρά της ΠΓΔΜ και κυρίως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, και την ελληνική αντιπροσωπεία, μετά την προσγείωση του ελληνικού αεροσκάφους στο αεροδρόμιο των Σκοπίων.
Η άφιξη του κ. Κοτζιά στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, το οποίο μέχρι πρότινος έφερε το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θεωρείται ιστορική και συμβολική, καθώς ήταν η πρώτη προσγείωση ελληνικού αεροσκάφους στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ μετά από 12 χρόνια.
Στις προηγούμενες επισκέψεις του ο Νίκος Κοτζιάς μετέβαινε στα Σκόπια οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.
Το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Εξωτερικών θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας που θα παραθέσει ο ομόλογός του, Νικολά Ντιμιτρόφ, ενώ το πρωί της Παρασκευής αναμένεται η επίσημη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών Εξωτερικών.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου