
Βολές Ρούτε κατά της Ελλάδας για το προσφυγικό
Την επιτυχία της συμφωνίας ΕΕ Τουρκίας στο προσφυγικό για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των σύρων προσφύγων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε.
Την επιτυχία της συμφωνίας ΕΕ Τουρκίας στο προσφυγικό για την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των σύρων προσφύγων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε.
«Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι η Τουρκία τήρησε εξαιρετικά τη συμφωνία για τους πρόσφυγες» δήλωσε ο Ρούτε ενώπιον του ολλανδικού κοινοβουλίου, στρέφοντας τα βέλη του προς τη χώρα μας: «Πιστεύω ότι αν υπάρχει μια κατάσταση που πρέπει να ανησυχούμε είναι η Ελλάδα», είπε ο Ολλανδός πρωθυπουργός όπως αναφέρουν σήμερα οι εφημερίδες YeniSafak και Hurriyet.
Ο Ρούτε μάλιστε εστίασε το πρόβλημα στην κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά δηλώνοντας πως οι όποιες δυσκολίες στην υλοποίηση της συμφωνίας Βρυξελλών Άγκυρας για το μεταναστευτικό, εκπορεύονται από την Ελλάδα που στέλνει τους πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία
in.gr
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων

