
ΗΠΑ: Νεκρός ο ένοπλος μαθητής που άνοιξε πυρ σε σχολείο
Ο μαθητής που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ απεβίωσε, αφού ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με φρουρό ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος, είπε ο σερίφης της κομητείας.
Ο μαθητής που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του σε Λύκειο του Μέριλαντ απεβίωσε, αφού ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με φρουρό ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος, είπε ο σερίφης της κομητείας.
Τα μαθήματα είχαν μόλις ξεκινήσει όταν ο μαθητής, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πυροβόλησε έναν συμμαθητή και μια συμμαθήτριά του στο Λύκειο Γκρέιτ Μιλς στην κομητεία Σεντ Μέρι, προτού επέμβει ο φρουρός ασφαλείας, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας, Τίμοθι Κάμερον, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Εκ των δύο θυμάτων, η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι «σταθερή».
Ο φρουρός ασφαλείας δεν τραυματίστηκε και οι 1.600 μαθητές του δημόσιου σχολείου απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα με τη συνοδεία αστυνομικών.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η Ισπανία σκόραρε με τον Κουκουρέγια, ακυρώθηκε για φάουλ στον Σλάγκερ (vid)
- Σε κατάσταση ετοιμότητας το Περού για 60 ημέρες, καθώς όλα δείχνουν πως φέτος θα έχουμε «σούπερ Ελ Νίνιο»
- Γιατί η Μέριλιν Μονρό παραμένει η απόλυτη «ξανθιά βόμβα» της ποπ κουλτούρας
- Evangelos Marinakis: New Olympiacos Stadium Could Open by 2028 (Vids)
- Τουλάχιστον 2.000 πυροσβέστες έχουν ριχτεί στις μάχες με τις φλόγες στη νότια Γαλλία
- Λαρεντζάκης για την ήττα της Εθνικής από τη Ρουμανία: «Να βγάλουμε αντίδραση με την Πορτογαλία»

