Ως νονοί ή νονές θέλουμε να προσφέρουμε στα βαφτιστήρια μας λαμπάδες και δώρα που θα τα ενθουσιάσουν και θα ζωγραφίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους!

Θεωρητικά όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο καλύτεροι γινόμαστε στην επιλογή μας αφού έχουμε μάθει πια τα βαφτιστήρια μας και πάνω κάτω ξέρουμε τι είναι αυτό που περιμένουν με ανυπομονησία. Πολλές φορές όμως, όσες συζητήσεις και αν έχουν προηγηθεί, μπορεί να πέσουμε έξω, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι παιδιά και τα παιδιά αλλάζουν γνώμη!

Για το λόγο αυτό, τα καταστήματα Public είναι για ακόμα μια φορά δίπλα στους απανταχού νονούς και νονές, με λαμπάδες και δώρα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό βαφτιστήρι.

Λαμπάδες για τη βαφτιστήρα σας

Αν το βαφτιστήρι σας είναι κορίτσι, τα καταστήματα Public έχουν να σας προτείνουν αμέτρητες επιλογές με τους αγαπημένους της ήρωες που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Για τα πιο μικρά κορίτσια η λαμπάδα Barbie και το σκυλάκι της είναι σίγουρο πως θα τους κλέψει την καρδιά, αφού θα βγάζουν την Barbie βόλτα μαζί με το σκυλάκι της, το οποίο με το γύρισμα ενός μοχλού αρχίζει να περπατάει μόνο του! Ακόμα η σειρά TY Beanie Boos αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μικρές fans των χαριτωμένων λούτρινων φίλων της ΤΥ!

Εκτός όμως από τη Barbie, στα καταστήματα Public μπορείτε να βρείτε τη Λαμπάδα Frozen Μαγική Σκηνή My Starlight LED από την αγαπημένη ταινία Frozen. Η μαγική σκηνή θα ταξιδέψει τη βαφτιστήρα σου φανταστικό κόσμο της Άννας και της Έλσας! Με 13 φωτάκια LED για εντυπωσιακό εφέ, το παραμύθι ζωντανεύει!

Και αν η βαφτιστήρα σας έχει μεγαλώσει και θέλει μια λαμπάδα πιο ιδιαίτερη, οι χειροποίητες λαμπάδες Synchronia, Lajoie και Makris διακοσμημένες με υπέροχα μπρελόκ, πεταλούδες, και άλλα μοναδικά στοιχεία θα τη συνοδεύσουν με στυλ στην εκκλησία.

Λαμπάδες για το βαφτιστήρι σας

Τώρα αν το βαφτιστήρι σας είναι αγόρι, τα καταστήματα Public είναι και πάλι σε θέση να σας δώσουν τη λύση. Η λαμπάδα με τους αγαπημένους ήρωες των PJ Masks με το απίθανο Scooter με 3 ρόδες θα κάνει τις βόλτες τους πιο τέλειες από ποτέ!

Για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου, η λαμπάδα Messi Training System έρχεται μαζί με συλλεκτική δερμάτινη μπάλα προπόνησης, αυθεντικό αυτόγραφο του Leo Messi, ποδοσφαιρικό T-Shirt και πολλά ακόμα! Με τη λαμπάδα Messi το χαμόγελο είναι δεδομένο όπως και οι ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο!

Επισκεφθείτε το Public.gr ή ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο και ανακαλύψτε τη λαμπάδα που θα κάνει το βαφτιστήρι σας να χαμογελάσει!

Advertorial