
Διεγράφη από μέλος της ΝΔ η Έλλη Παπαγγελή
Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και παρά τη διαδικτυακή «απολογία» της το πρωί της Τρίτης.
Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και παρά τη διαδικτυακή «απολογία» της το πρωί της Τρίτης.
Το μέλος της ΝΔ ανάρτησε την Δευτέρα ένα σχόλιο για το δημοψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τίτλο «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».
“Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο”, σχολίασε η Παπαγγελή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι της επιτέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια επανήλθε, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία».
Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».
in.gr
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Ανάρπαστα μικρά και μεσαία διαμερίσματα
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»


