Αγωνία επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Γυθείου καθώς αγνοείται η τύχη του 63χρονου αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου από χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του site lakonikos.gr, ο αρχιμανδρίτης εθεάθη να κινείται με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 το απόγευμα εν μέσω έντονης κακοκαιρίας.
Ωστόσο, το κινητό του 63χρονου ιερωμένου σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 μ.μ. στην περιοχή του Κότρωνα, όπου και έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών, με συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ και σκάφους του Λιμενικού Σώματος καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχει παρασυρθεί το ΙΧ στη θάλασσα.
Να σημειωθεί ότι στο Γύθειο έχει σπεύσει και ο τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης, Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης, Ευστάθιος.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας