Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέο site από την Avis αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων

Νέο site από την Avis αποκλειστικά για leasing αυτοκινήτων

H Avis λανσάρει το νέο website της, www.myavis.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, να παραμετροποιήσουν έως και την τελευταία λεπτομέρεια και με εύκολο και κατανοητό τρόπο το όχημα της αρεσκείας τους και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μακροχρόνιας μίσθωσής του με μόλις μερικά click.

H Avis λανσάρει το νέο website της, www.myavis.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, να παραμετροποιήσουν το όχημα της αρεσκείας τους και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μακροχρόνιας μίσθωσής του με μόλις μερικά click.

Το νέο website απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το leasing (ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις) παρουσιάζοντας με ευέλικτο και κατανοητό τρόπο τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Xάρη στις νέες λειτουργίες, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να επιλέξει το αυτοκίνητο της προτίμησής του και να καθορίσει άμεσα το μίσθωμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία εξολοκλήρου online.

Έτσι, βάσει της νέας λειτουργικότητας οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν πλέον χωρίς να μετακινηθούν, μόνο με μερικά click, να επιλέξουν όποιο μοντέλο και έκδοση αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος επιθυμούν, προσθέτοντας επιπλέον εξοπλισμό, επιλέγοντας κινητήρα και τύπο καυσίμου, ακόμα και χρώμα, και να ενημερωθούν για όλες τις διαθέσιμες τιμές της μακροχρόνιας μίσθωσής του.

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ουσιαστικά να παραμετροποιήσουν άμεσα το τίμημα, επιλέγοντας για παράδειγμα, περισσότερο ή λιγότερο εξοπλισμό, ορίζοντας κατά πόσο επιθυμούν να προκαταβάλλουν ένα μέρος του ποσού, τη διάρκεια της μίσθωσης ή τα χιλιόμετρα που απαιτούν οι ετήσιες μετακινήσεις τους, επιλέγοντας έτσι, μια λύση η οποία είναι απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους και η οποία συνοδεύεται από την εγγύηση της Avis σε επίπεδο διαφάνειας και εγκυρότητας.

Επιπλέον στο MyΑvis.gr, παρουσιάζονται οι καλύτερες προσφορές της αγοράς, τα top deals που κάθε εβδομάδα επιτυγχάνει η Avis για λογαριασμό των πελατών της, παρέχοντας το μεγαλύτερο εύρος επιλογών της αγοράς για όλους τους τύπους Ι.Χ. και επαγγελματικών οχημάτων.

auto.in.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024