Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέι επιμένει για τη ρωσική εμπλοκή στην επίθεση Σκριπάλ

Η Μέι επιμένει για τη ρωσική εμπλοκή στην επίθεση Σκριπάλ

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, επέρριψε για μια ακόμη φορά την ευθύνη στην Ρωσία για την δηλητηρίαση του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, επέρριψε εκ νέου την ευθύνη στην Ρωσία για την δηλητηρίαση του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια.

«Είμαι σαφής, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε άλλο συμπέρασμα απ’ αυτό που λέει ότι το ρωσικό κράτος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στους δρόμους του Σόλσμπερι» δήλωσε η Μέι στο SkyNews, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο Πούτιν ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι η Ρωσία δεν έχει σχέση με το περιστατικό αυτό.

Την Κυριακή ο ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν είχε χαρακτηρίσει ανοησίες τους ισχυρισμούς ότι πίσω από το περιστατικό με τον Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του βρίσκεται η Μόσχα.

«Πρόκειται για μια νευροπαραλυτική ουσία της ομάδας Νοβιτσόκ, το οποίο παρασκευάστηκε από σοβιετικούς και νομίζω ότι η Ρωσία έχει τα κίνητρα και την πρόθεση να κάνει κατι τέτοιο, τα οποία αποτελούν μέρος του μοντέλου συμπεριφοράς της Ρωσίας στην Ευρώπη, το οποίο παρατηρούμε» είπε η Τερέζα Μέι αναφερόμενη στην δηλητηριώδη ουσία, προσθέτοντας ότι «αυτό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία και θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλη χώρα».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024