Η απάντηση που έστειλε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης στον αθλητικό δικαστή της Super League Σπυρίδων Καποδίστρια, δεν ήταν ακριβώς πιστή αντιγραφή του φύλλου αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
in.gr
Η απάντηση που έστειλε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης στον αθλητικό δικαστή της Super League Σπυρίδων Καποδίστρια, δεν ήταν ακριβώς πιστή αντιγραφή του φύλλου αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
in.gr
Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ (16:00). Επιστροφή Ρέτσου, Χάμες, Ινμπόμ.
Η ομάδα του Πάρντιου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών, ψάχνει, όμως, στη σημερινή (29/1, 19.30) εκτός έδρας αναμέτρηση, το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια.
Ο τελευταίος αντίπαλος της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια.
Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που άλλαξε την καριέρα του Γιαννιώτη
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Μεταγραφική μάχη για χάρη του Θουμπιμέντι αναμένεται να δώσουν η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ.
Δουβίκας και Παυλίδης πέτυχαν χατ τρικ στο ματς της χρονιάς μεταξύ Άλκμααρ και Ουτρέχτης που έληξε με το εντυπωσιακό 5-5. «Τρελό πάρτι» από τους δύο Έλληνες επιθετικούς
Χάρη σε δύο υπέροχα γκολ του Κασεμίρο και ένα του Φρεντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-1 της Ρέντινγκ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.
Ελληνικός «εμφύλιος» στην Ολλανδία με τον Τάσο Δουβίκα να σκοράρει δύο φορές για την Ουτρέχτη και τον Βαγγέλη Παυλίδη άλλες τόσες για την Άλκμααρ στο χορταστικό 3-3 του πρώτου ημιχρόνου.
Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Τότεναμ νίκησε με 3-0 την Πρέστον και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.