Στην Αθήνα, από τις 22 – 24 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το 10ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας (10th International Congress of Internal Medicine) του Ινστιτούτου Εσωτερικής Παθολογίας & Ηπατολογίας και της Παθολογικής Κλινικής & Ομώνυμου Ερευνητικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που έχουν στόχο την καινοτομία και την Εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της Εσωτερικής Παθολογίας.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιος Ν. Νταλέκος.

Στο τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως ομιλητές πάνω από 80 διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο το κόσμο, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τους για ότι νεότερο υπάρχει στον ευρύ τομέα της Εσωτερικής Παθολογίας.

Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν οι νεότερες εξελίξεις στην Ηπατολογία, την Αρτηριακή Υπέρταση, τον Σακχαρώδη Διαβήτη, την Δυσλιπιδαιμία, τα Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια, την Καρδιολογία, την Λοιμωξιολογία, την Δυσφαγία, την Ανοσολογία, την Ογκολογία, την Πνευμονική Υπέρταση, την Αιματολογία, κλπ.

Τις εργασίες αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 600 σύνεδροι από όλο τον κόσμο – ειδικευμένων και ειδικευόμενων Παθολόγων, Ηπατολόγων, Καρδιολόγων, Διαβητολόγων, Ρευματολόγων, Λοιμωξιολόγων, Ογκολόγων, Γαστρεντερολόγων, Γενικών Ιατρών και άλλων ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων που ήδη έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν και να διαμείνουν στην Αθήνα για τις εργασίες του.

Το επιστημονικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (European Union of Medical Specialists – UEMS) με 24 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη διεθνή εμπειρία και πρακτική στο τομέα της Εσωτερικής Παθολογίας φέρνοντας τους συνέδρους σε επαφή με ότι νεώτερο στη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία αυτών.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικό αριθμό στρογγυλών τραπεζών, διδακτικών ομιλιών και συζητήσεων με τους ειδικούς.

Επισήμως η έναρξη του συνεδρίου θα γίνει τα απόγευμα της Πέμπτης, 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.45 στο ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα «Ολυμπία»).

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο