
Τζανακόπουλος: Τσίπρας και Καμμένος έχουν άριστες σχέσεις
«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προσπαθώντας να σβήσει τις σκιές που υπάρχουν στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μάλιστα αποκάλυψε πως την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση» τόνισε ο
κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προσπαθώντας να σβήσει
τις σκιές που υπάρχουν στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μάλιστα αποκάλυψε πως
την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο
Καμμένο.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον κ. Καμμένο προκειμένου – όπως είπε – να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να κάνουν για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς.
Ανέφερε πως είναι ευσεβής πόθος της ΝΔ όσα λέγονται για ρήξη μεταξύ της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Κάθε φημολογία ή ψίθυρος για ρήξη είναι μία προσπάθεια της ΝΔ να αλλάξει η ιεράρχηση της προτεραιότητας της δημόσιας συζήτησης».
Σημείωσε ακόμη πως όταν «μιλάμε για κυβέρνηση με δύο κόμματα και διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές, υπάρχει αμφισβήτηση και επιμέρους διαφωνίες. Αυτό που καθορίζει τη σχέση των δύο κομμάτων δεν είναι παρά η προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από το καθεστώς των μνημονίων».
in.gr
- Ελεύθερη 54χρονη οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε γάτα στη Θεσσαλονίκη
- Σοκάρουν οι εικόνες από τη δράση χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση
- Κούβα: Αντιμέτωπη με νέο μπλακ άουτ – Πλήρης η κατάρρευση του δικτύου
- Επίσημο: Στους Μαϊάμι Χιτ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (pics)
- Κένυα: Ποιος είναι ο άνθρωπος – πουλί του Ναϊρόμπι, γιατί ανησυχεί η ιατρική κοινότητα της χώρας
- Στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Αρβανίτη η παρακολούθηση Κούλογλου

