Συνεχίζει τις δράσεις κατά των πλειστηριασμών η ΛΑΕ
«Δεν θα τους περάσει. Δεν μας πτοούν οι διώξεις. Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ανακοίνωσε η Λαϊκή Ενότητα, σημειώνοντας πως «ούτε η αστυνομική βία, οι συλλήψεις και οι παραπομπές σε δίκη, δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μας».
Παράλληλα, η ΛΑΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για «απίστευτη έκφραση αυταρχισμού, με βία και συλλήψεις» με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση «σε συνεργασία με τραπεζίτες και συγκεκριμένο κύκλωμα συμβολαιογράφων, επιχειρεί την υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας».
Η ΛΑΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 13:45, σε ένα ακόμα συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου όπως τονίζει «εκπλειστηριάζονται δύο ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη, ένα για χρέος 50.000 ευρώ με τιμή 1ης προσφοράς: 48.000 ευρώ και ένα οικόπεδο για 40.000 ευρώ και τιμή 1ης προσφοράς: 40.000 ευρώ».
«Δεν θα τους περάσει. Δεν μας πτοούν οι διώξεις. Αντίθετα μας κάνουν πιο δυνατούς» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia


