Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ζητά διπλασιασμό αποδοχών για να μείνει στο Παρίσι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ ζητά διπλασιασμό αποδοχών για να μείνει στο Παρίσι

Την ώρα που τα σενάρια για επιστροφή στην Ισπανία φουντώνουν, ο Νεϊμάρ φέρεται να ζήτησε 1.300.000 ευρώ την εβδομάδα από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε όπως είναι λογικό γκρίνια και μουρμούρα, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να είναι μεν πρόθυμος να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα για να πετύχει τον ευρωπαϊκό της στόχο (βλέπε Ντοναρούμα), αρκετούς παίκτες, όμως, να παρουσιάζονται… φευγάτοι!

Ένας από αυτούς είναι ο Νεϊμάρ, το μεγάλο καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα, το μέλλον του οποίου αποτελεί μια από τις καθημερινές… ασχολίες των κορυφαίων ΜΜΕ. Από τη μία τα δημοσιεύματα περί επιθυμίας του για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, από την άλλη σενάρια για εμπλοκή της Nike για μετακίνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης και στη μέση ο ισχυρός Καταριανός ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, που δεν θέλει ούτε να ακούει για αποχώρηση του μεγάλου αστεριού της ομάδας.

Σύμμαχος στην επιθυμία του ισχυρού άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή (που ειρήσθω εν παρόδω φημολογείται από βραζιλιάνικα ΜΜΕ ότι συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ), ο οποίος βλέποντας τα σενάρια να φουντώνουν θέλησε να κατεβάσει τους τόνους, δηλώνοντας λακωνικά πλην ξεκάθαρα πως το «έχει μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Η νέα εξέλιξη, αφορά το δημοσίευμα των «Times», που αναφέρουν ότι πίσω από τις φήμες περί… μετανιωμένου για τη φυγή από την Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, κρύβεται η επιθυμία του για βελτίωση των αποδοχών στο ήδη πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το 2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της λονδρέζικης εφημερίδας, ο 26χρονος επιθετικός ζητά 1.300.000 ευρώ την εβδομάδα για να μείνει στην πόλη του φωτός, σχεδόν τα διπλάσια από τις 750.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα κάθε επταήμερο. Το αίτημα αυτό φέρεται να έγινε προς τον Αλ Κελαϊφί κατά την επίσκεψή του στη Βραζιλία, όπου μετά του τεχνικού διευθυντή της Παρί συνάντησαν τον Νεϊμάρ, που αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μένει να δούμε πλέον το αν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης έχουν βάση (στη Βραζιλία λένε πως η αντιμετώπιση που τυγχάνει από παίκτες και διαιτητές στη Γαλλία, το χαμηλό επίπεδο ποιότητας σε παίκτες και γήπεδα αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα ταξιδεύει με πούλμαν και όχι με αεροπλάνα τον έχουν απογοητεύσει) ή αν ο Νεϊμάρ θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα ηγηθεί της επόμενης μέρας. Το σίγουρο είναι ότι για ένα ακόμα καλοκαίρι, το όνομά του θα μας απασχολήσει αρκετά…

Αυτά βλέπει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί και δεν θέλει να σκέφτεται την αποχώρηση του Βραζιλιάνου

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024