
Κάνει δικό της τον Κονέ
Έτοιμη να αγοράσει τον Έλληνα άσο το καλοκαίρι είναι η ΑΕΚ
Νίκος Κιτσιγιάννης
Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, ωστόσο εντάχθηκε στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ προς το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν. Αν και έχασε ένα σημαντικό μέρος της χρονιάς, μπήκε πολύ δυναμικά στην αγωνιστική εξίσωση και έκανε τη διαφορά στην μεσαία γραμμή της Ένωσης με την ποιότητα και την εμπειρία του.
Τα παραπάνω στοιχεία που έδειξε ο Κονέ μέχρι τώρα, έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Που προσανατολίζονται στο να κάνουν το καλοκαίρι την κίνησή τους για να αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη. Μιας και ο έμπειρος άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα η Ένωση θα φέρει σε πρώτο πλάνο το θέμα του Κονέ. Διερευνώντας τις προθέσεις της Ουντινέζε, με την οποία ο Έλληνας χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Στόχος της ΑΕΚ είναι είτε να αποκτηθεί ο Κονέ με μεταγραφή, με την ιταλική ομάδα να καρπώνεται ένα μικρό ποσό, είτε να βρεθεί η φόρμουλα να μείνει ελεύθερος.
Αξίζει να σημειωθεί πως σημαντικό όπλο της ΑΕΚ στην προσπάθεια για την απόκτηση του Κονέ, αποτελεί και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην Ελλάδα και στην Ένωση. Καθώς μετά την μακρόχρονη περιπλάνησή του στο εξωτερικό, ο τεχνίτης μέσος θέλει να παραμείνει… εντός συνόρων, κλείνοντας την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε
in.gr
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό



