Ανεμοθύελλα προκάλεσε καταστροφές στα Γρεβενά [Βίντεο]
Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύκτας το Δήμο Δεσκάτης προξένησαν καταστροφές και σοβαρές υλικές ζημιές σε κτίρια και δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.
Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύκτας το Δήμο Δεσκάτης προξένησαν καταστροφές και σοβαρές υλικές ζημιές σε κτίρια και δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.
Από την ισχυρή ανεμοθύελλα καταστράφηκε ολοσχερώς η σκεπή της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στο Γήλοφο που είναι διατηρητέο μνημείο, ενώ εξ αιτίας της πτώσης καλωδίων χαμηλής τάσης υπήρξε εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο.
Επίσης, χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε για άγνωστο λόγο σε αποθήκη κτηνοτροφικής μονάδας με αποτέλεσμα να καταστραφούν όλες οι ζωοτροφές χωρίς φυσικά να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, ενώ σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου έπεσαν κλαδιά δένδρων στο οδόστρωμα χωρίς όμως να δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο, υπήρξε άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας, με αποτέλεσμα την γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων.
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία