Βρετανία: Ματαιώθηκαν 115 πτήσεις εξαιτίας χιονοπτώσεων
Νέες χιονοπτώσεις σήμερα προκάλεσαν την ματαίωση περισσοτέρων από 100 πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα βελτιωθούν.
Νέες χιονοπτώσεις σήμερα προκάλεσαν την ματαίωση περισσοτέρων από 100 πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα βελτιωθούν.
Ανάμεσα στις 115 πτήσεις που έχουν μέχρι στιγμής ματαιωθεί είναι και υπερατλαντικές, ενώ η British Airways ματαιώνει πολλές εσωτερικές πτήσεις της προς Εδιμβούργο, Γλασκώβη και Μάντσεστερ καθώς και πτήσεις προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Στο τέλος του περασμένου μήνα το αεροδρόμιο είχε ματαιώσει πολλές πτήσεις έπειτα από την έλευση της χιονοθύελλας «το τέρας από τα ανατολικά».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442