Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - Αυτό είναι το νέο σήμα

Ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής – Αυτό είναι το νέο σήμα

Με τις ομιλίες των βασικών στελεχών ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα το ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς «Κίνημα Αλλαγής», που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ανακοινώθηκε το σήμα του κόμματος.

Με τις ομιλίες των βασικών στελεχών ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία ημέρα το ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς «Κίνημα Αλλαγής», που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας είχε ξεκινήσει με θεματικές συνεδριάσεις για το «Πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ», την «Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο», την «Ισότητα στην πράξη», το «Προοδευτικό Forum Νέας Γενιάς», την «Ηλεκτρονική Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής», τη «Συνταγματική αναθεώρηση» και για το Καταστατικό και τη Διακήρυξη.

Το νέο σήμα


Με την παρουσίαση του νέου σήματος του Κινήματος Αλλαγής, ένα ρόδο με κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα ολοκληρώθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Ενα σήμα που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τον Ηλιο του ΠΑΣΟΚ αλλά έχει το πράσινο χρώμα του. Θέλει να δείξει τη σύνθεση των διαφορετικών δυνάμεων και χρωμάτων κι έχει μια κίνηση που θέλει να δώσει το σύνθημα της κοινής πορείας και ορμής.

Όπως ανέφεραν στενοί συνεργάτες της κ. Γεννηματά συμβολίζει το ρόδο της ελπίδας με αναφορές στις αξίες και τις παρακαταθήκες της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ σηματοδοτεί το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της.



Ακολούθησε η παρουσίαση των τελικών κειμένων στην ολομέλεια του συνεδρίου από μέλη των γραμματειών και καταρχήν έγκρισή τους από το συνέδριο, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκαν από το βήμα οι: Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Καμίνης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά.

Οι ψηφοφορίες

Νωρίτερα τέθηκαν σε ψηφοφορία και εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία η διακήρυξη, το καταστατικό και το πρόγραμμα του νέου φορέα.

Προτάσεις που αφορούν στο πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, στην ποσόστωση κατά 1/3 στα όργανα και τα ψηφοδέλτια των φύλων και επιμέρους λεπτομέρειες για θητεία πρόκειται να διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες.

Επίσης εγκρίθηκε το οργανωτικό σχήμα μεταξύ των οποίων και η σύνθεση της Κ.Ε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστούν από τα κόμματα που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής τα πρόσωπα που προτείνουν.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024