Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος: Μετά τις εκλογές οι συνεργασίες

Λοβέρδος: Μετά τις εκλογές οι συνεργασίες

Το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας υπερήφανος για αυτό, υπερασπίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Το έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας υπερήφανος για αυτό, υπερασπίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας από το βήμα του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Όσον αφορά στις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ότι με βάση τον προγραμματισμό της ανάπτυξης, οι συνεργασίες που θα κάνει το Κίνημα θα καθοριστούν μετά τις εκλογές «Κι όποιος δεν έχει σαφή αντίληψη και προοπτική για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα μετά τις εκλογές, θα καταλήξει μοιραία κομπάρσος και έρμαιο ή της μιας ή της άλλης πλευράς» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στην έξοδο από την κρίση είπε ότι αυτό που απαιτείται είναι ανάπτυξη. «Τον προγραμματισμό αυτής της ανάπτυξης τον κοινό προγραμματισμό, όχι τον προγραμματισμό του καθενός μας, τον χρωστάμε στον ελληνικό λαό. Αυτό περιμένει από μας και ακόμη δεν του το έχουμε δώσει. Με βάση αυτόν τον προγραμματισμό θα ζητήσουμε την ψήφο του λαού και θα καθορίσουμε τις συνεργασίες μας μετά τις εκλογές» σημείωσε.

Μιλώντας για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε ότι «δεν δημιουργούμε σήμερα ένα νέο φορέα γιατί ντρεπόμαστε για αυτό που υπήρξαμε. Δεν επαναπροσδιορίζουμε τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς γιατί αποτύχαμε. Σήμερα διευρύνουμε τους ορίζοντες του ζωτικού πολιτικού μας χώρου και διεκδικούμε μία νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία. Με γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα και την αγάπη για τον άνθρωπο. Αυτές τις δύο σταθερές εμείς δεν τις εγκαταλείψαμε ποτέ».

«Έστω και αν χρειάστηκε να πληρώσουμε με βαρύ και δυσανάλογο τίμημα» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024