Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι έκρυβε η άγρια δολοφονία στη Σταμάτα

Τι έκρυβε η άγρια δολοφονία στη Σταμάτα

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής. Με ένα ψαλίδι 52χρονος - ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών - επιτέθηκε στην επί επτά χρόνια σύντροφό του και την κατακρεούργησε.

Σοκ προκαλεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής. Με ένα ψαλίδι 52χρονος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών – επιτέθηκε στην επί επτά χρόνια σύντροφό του και την κατακρεούργησε.

Σε κατάσταση αμόκ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε με ακατάληπτα λόγια για το έγκλημα που είχε διαπράξει. Οταν πήγαν στο σπίτι αστυνομικοί, τον βρήκαν αναίσθητο καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Στην μπανιέρα βρήκαν την άτυχη γυναίκα, που έφερε πάνω από 30 πλήγματα σε όλο της το σώμα από το ψαλίδι.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Star, δήλωσε πως η άτυχη γυναίκα είχε στο κορμί της 150 μαχαιριές και ψαλιδιές. Μάλιστα ο δράστης μετά το έγκλημά του, έλεγε πως «σκότωσα τον διάβολο!»

Ο 52χρονος πήρε τηλέφωνο στης 07:00 το πρωί της Πέμπτης, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στην Σταμάτα. Και είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς: «Ελάτε στην οδό Αγίου Φανουρίου, έσφαξα το διάβολο». Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στην διεύθυνση που τους είχε δώσει ο 52χρονος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024