Η βρετανική φίρμα προσθέτει στην «συλλογή» της μια ακόμα ειδική έκδοση δια χειρός του τμήματος ειδικών «αποστολών», MSO η οποία ξεχωρίζει για την παντελή απουσία χρώματος μιας και όλα τα στοιχεία που τη συναποτελούν ενδίδουν στη γοητεία του μαύρου.

Ο λόγος για την 570 GT MSO Black Collection, η οποία αντικαθιστά τις γκρι –Dark Palladium στο λεξιλόγιο της McLaren- λεπτομέρειες της μέχρι σήμερα γνωστής έκδοσης με μαύρου χρώματος αποκτώντας μια σαφώς πιο απειλητική όψη.

Έτσι, στην περίπτωση της έκδοσης Black Collection, το φινίρισμα των κατώτερων πλευρικών τμημάτων, των splitter και εν συνόλω των αεροδυναμικών στοιχείων, των εισαγωγών αέρα αλλά και των στοιχείων του συστήματος πέδησης όπως οι δαγκάνες ενδίδει στη σκοτεινή πλευρά προσδίδοντας στην 570 GT μια σπάνια για το είδος χρωματική ομοιομορφία.

Αντιστοίχως σκουρόχρωμα ομοιόμορφη είναι και η εικόνα του εσωτερικού όπου και η παραμικρή λεπτομέρεια από το φινίρισμα τις κεντρικής κονσόλας,, του πίνακα οργάνων, του τιμονιού, των επενδύσεων ακόμα και του περιγράμματος των αεραγωγών είναι σε μαύρο χρώμα. Αν ωστόσο ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό η McLaren προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελίας του έξυπνου κλειδιού επίσης σε μαύρο χρώμα.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που οδήγησαν την McLaren να δημιουργήσει μια total black έκδοση, όπως σημείωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της φίρμας, Rob Melville: «Το μαύρο είναι το χρώμα που συνδέεται με την κομψότητα, την ισχύ και την επιβολή ενώ αναδίδει και έναν αέρα μυστηρίου. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης έκδοσης παραμένει πιστό στην πολυτελή υπόσταση της 570 GT την οποία, θεωρώ ενισχύσαμε, με μια σειρά χαρακτηριστικών τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα ενθουσιάσουν τους ιδιοκτήτες της».

Η McLaren 570 GT MSO Black Collection θα περιοριστεί σε 100 αντίτυπα με αρχική τιμή τις 179.950 στερλίνες.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο