Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενημερωτική εκδήλωση του Safe Water Sports στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Ενημερωτική εκδήλωση του Safe Water Sports στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Πόσα πράγματα γνωρίζουν τα παιδιά και οι νέοι για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόληψη και να μειώσουμε τον αριθμό των ατυχημάτων και των πνιγμών;

Πόσα πράγματα γνωρίζουν τα παιδιά και οι νέοι για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια; Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την πρόληψη και να μειώσουμε τον αριθμό των ατυχημάτων και των πνιγμών;


Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, τo Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και o οργανισμός Safe Water Sports διοργανώνουν την Παρασκευή 16/03, στις 19.00, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ ενημερωτική εκδήλωση με αφετηρία την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 50.000 Ευρωπαίοι πολίτες τραυματίζονται συμμετέχοντας σε θαλάσσια σπορ και σε δραστηριότητες με σκάφη. Μέσα από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Safe Water Sports οι γονείς και τα παιδιά ενημερώνονται για τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, μαθαίνουν να σέβονται και να μην φοβούνται τη θάλασσα, αποκτούν γνώση και σωστή συμπεριφορά στην επαφή τους με το υγρό στοιχείο.

Η κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports ιδρύθηκε με βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο νερό.

Ομιλητές:

  • Η ΑΕ o Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος

  • Δρ. Παναγιώτης Πασχαλάκης, Πρόεδρος του Safe Water Sports

  • Παναγιώτης Παρασκευάς, Β’ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Aντιναύαρχος

  • Νίκος Κακλαμανάκης, Χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοσανίδας

  • Ελένη Σουλτανάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Υγρού Στίβου, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, ΕΚΠΑ

  • Βελισσάριος Χριστοδούλου, μαθητής Γ’ Λυκείου

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο ηθοποιός Γιώργος Κέντρος και τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πάνος Καρβούνης, πρώην Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και νυν Ειδικός Σύμβουλος του Pierre Moscovici, Επιτρόπου Οικονομικών & Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

health.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024