Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατρούγκαλος: Προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας - Μπαχρέιν

Κατρούγκαλος: Προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων Ελλάδας – Μπαχρέιν

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαχρέιν και εκπροσώπους επενδυτικών fund είχε ο αναπλητωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση την οικονομική συνεργασία Ελλάδας και Μπαχρέιν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης στη Μανάμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου με τον υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Σαΐχ αλ Χαλίφα (Shaikh Khalid Bin Ahmed Bin Mohammed Al Khalifa).

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κατρούγκαλος χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Μπαχρέιν θερμή και παραγωγική και υπογράμμισε πως «υπάρχουν σημαντικές προοπτικές ενίσχυσης των άριστων διμερών μας σχέσεων».

Νωρίτερα ο κ. Κατρούγκαλος συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού επενδυτικού fund του Μπαχρέιν, Mumtalakat. Στη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού, συζητήθηκαν οι δυνατότητες για επενδύσεις στη χώρα μας μέσω του fund σε τομείς όπως ο τουρισμός, το real estate, οι μεταφορές και τα logistics, η γεωργία και τα αγροτοδιατροφικά προϊόντα.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024