Το πρωί της Τετάρτης γράφτηκε το τραγικό τέλος της εξαφάνισης της 37χρονης Κατερίνας στο Ηράκλειο.
Η Κατερίνα Γοργογιάννη βρέθηκε νεκρή στο Πάρκο Νεολαίας, λίγα μόνο λεπτά από το σπίτι που έμενε με την μητέρα της.
Η σορός της άτυχης κοπέλας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 5 Μαρτίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από εθελοντές της Γραμμής Ζωής. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Στο σημείο από όπου υπολογίζεται ότι έπεσε, όμως, υπάρχουν ψηλά προστατευτικά κάγκελα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας