Ένα χρόνο πτήσεων Αθήνα – Νέα Υόρκη συμπλήρωσε η Emirates
Περισσότεροι από 160.000 επιβάτες και 2.800 τόνοι εμπορευμάτων μεταφέρθηκαν από την Αθήνα στο αεροδρόμιο Newark με τις πτήσεις της Emirates.
Εκατόν εξήντα χιλιάδες επιβάτες μεταφέρθηκαν τον πρώτο χρόνο πτήσεων της Emirates από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη, συμβάλλοντας στη συνολική αύξηση κατά 60% της αγοράς της Νέας Υόρκης από την Αθήνα.
Η χωρητικότητα φορτίου εμπορευμάτων της πτήσης, εξυπηρέτησε 2.800 τόνους εξαγωγικού cargo από την Αθήνα προς το Newark, μεταφέροντας αγαθά που συμπεριελάμβαναν φρέσκα ψάρια, καλλυντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, προφίλ αλουμινίου, μάρμαρα, έργα τέχνης, και ηλεκτρονικές συσκευές.
Η επέτειος για τον έναν χρόνο πτήσεων Αθήνα – Νέα Υόρκη γιορτάστηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος, με την παραδοσιακή υποδοχή του αεροσκάφους με την «υδάτινη αψίδα» και την κοπή πίτας, υπό την παρουσία του πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, Mohamed Meer Abdalla Yousif Alraeesi, της Emirates Area Manager για την Ελλάδα και την Αλβανία, Reema Al Marzooqi, και της διευθύντριας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννας Παπαδοπούλου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα