Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέχασε» να αναφερθεί στον Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

«Ξέχασε» να αναφερθεί στον Σαββίδη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στα επεισόδια της Τούμπας και στην εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που ο «δικός μας», κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπόρεσε ούτε να ψελλίσει το όνομα του μεγαλομετόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ,
ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στα επεισόδια της
Τούμπας και στην εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό
χώρο.

Μόνο που ο «δικός μας», κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπόρεσε ούτε να ψελλίσει το όνομα του μεγαλομετόχου της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Δεν βρήκε το… κουράγιο ούτε να πει σε ποιο γήπεδο έγιναν τα θλιβερά γεγονότα στα οποία αναφέρθηκε. Έγιναν στην Τούμπα; Μήπως έγιναν σε γήπεδο της Αγγλίας, της Ιταλίας ή της Ισπανίας; Προφανώς και δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. Δεν ακούστηκε από το στόμα του Βαγγέλη Γραμμένου το όνομα Σαββίδης, δεν άκουσε κανείς από τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ποιος ήταν αυτός που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, έχοντας πάνω του όπλο.

Μόνο μια γενική τοποθέτηση, δηλαδή «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» για να φανεί ότι δεν παραμένει κρυμμένος. «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον υφυπουργό αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως.

Έπειτα θα αποφασίσει αν αναστείλει την διακοπή του πρωταθλήματος. Την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει δεσμευτεί να καταθέσει προτάσεις εγγράφως και η ομοσπονδία και ο υφυπουργός θα αξιολογήσει αν είναι ικανές για να αποφασίσει ανάκληση της απόφασης» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024