
Επεισόδια σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη
Σοβαρά επεισόδια, σημειώθηκαν μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών σήμερα το πρωί στις 10:00 στην Τριανδρία, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής.
Σοβαρά επεισόδια, σημειώθηκαν μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών σήμερα το
πρωί στις 10:00 στην Τριανδρία, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής.
Σύμφωνα με το voria.gr , συνεπλάκησαν περίπου 40 ανήλικα άτομα με κράνη και κρατώντας καδρόνια και πέτρες, στο περιθώριο αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, μεταξύ μαθητών του 16ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαρά άτομα, ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων, τον οποίο κατάσβεσε άμεσα η Πυροσβεστική.
Με την επέμβαση της αστυνομίας, τα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή διαλύθηκαν στα γύρω στενά, ενώ υπήρξαν και τουλάχιστον τέσσερις προσαγωγές.
in.gr
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Σέρρες: Για μπλόκο στον Προμαχώνα ετοιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
