
Moody’s: Θετικές οι προοπτικές του κυπριακού τραπεζικού συστήματος
Θετικές είναι οι προοπτικές του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, εκτιμά ο οίκος αξιολόγησης Moody's, ο οποίος προβλέπει μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική και Συνεργατισμό από 45% τον Σεπτέμβρη σε 35 έως 38% μέχρι το τέλος του χρόνου.
Θετικές είναι οι προοπτικές του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, εκτιμά ο οίκος αξιολόγησης Moody’s, ο οποίος προβλέπει μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική και Συνεργατισμό από 45% τον Σεπτέμβρη σε 35 έως 38% μέχρι το τέλος του χρόνου.
«Οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας θα βοηθήσουν τους δανειολήπτες να αποπληρώσουν τα δάνεια τους, θα αυξήσουν την αξία περιουσιακών στοιχείων και θα στηρίξουν νέες δανειοδοτήσεις» σημειώνει ο οίκος Moody’s.
Επίσης, προβλέπει για το τρέχον έτος καθαρά κέρδη για το σύνολο του τραπεζικού τομέα μεταξύ 50 και 100 εκατ. ευρώ.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442